lördag 22 december 2012

♥ Julstök!
Bild: Kvänum

Titta Tomten vad jag önskar mig i julklapp! Nä då, inte riktigt kanske. Men om jag fick välja så skulle vårt kök se ut nästan exakt som på bilderna. Såååå sablars snyggt! Vitt, vitt, vitt! :)

Julstöket fortsätter. Vi försöker plocka undan, medan de små river fram. Har försökt att gömma undan lite leksaker i smyg som det känns som att de inte leker med längre.

Vet ju att Tomten kommer med en del rätt mycket nya saker som kommer att fylla på leksakshyllorna i deras rum. Så jag tänkte att det var bra att röja undan lite innan.

Lilleman har klätt granen alldeles själv. Det var säkrast att göra det medan lillasyster sov, då vi inte orkade sätta upp ett kravallstaket framför ;) Minst fyra gånger hängde han upp allt pyntet och tog ner det igen. Han tyckte att det var så kul! 

Vi lovade att inte flytta ut granen i uterummet igen över natten, då lilleman var rädd att spökena skulle komma och ta den om den stod där. Så nu står plötsligt granen i vardagsrummet. Får se hur många sekunder det tar när lilltjejen får syn på den imorgon bitti, tills den ligger ned :)

Imorgon blir det nog mest en skön väntan inför julafton, med några besök som "hotat" med att komma. De sista småfixen med våra bidrag till julbordet ska göras och sen är makens idé att det blir uppesittarkväll med varsin Bingolott. Kanske blir det ett nytt kök ändå ;)

Inga kommentarer: