tisdag 15 januari 2013

♥ Förvaringslådor med stjärnorBild: Clas Ohlson

Är inne på den andra inskolningsveckan för vår lilla tjej. Nog märks det att hon trivs bra allt. Inte svår att klä på morgonen när jag säger vart vi ska gå :)

Lite förkortade veckor har det blivit pga snuva och studiedag, men nu kör vi igen. Första dagen idag som hon ska få prova att sova där. Spännande att de hur det går, för en liten krabat som kan sitta still max tre sekunder känns det som :)

Helgen tillbringades i Dalarna med hotellövernattning för oss och våra små. Lyxigt! Passade på att bada, vilket var väldigt poppis, trots det något kalla vattnet. Hann också med besök hos farmor, farfar och bus hos kusinerna, innan våra små bokstavligt talat slocknade i baksätet och sov heeeela vägen hem till huset.

Huset ja...Hemmet hinns inte riktigt med, det handlar mest om att röja undan leksaker och vika tvätt känns det som.

Sådana här dagar när båda små är på förskolan och jag har lite "stand-by-jour" för att gå dit känns än mer lyxiga än en hotellnatt. Jag har kommit på mig själv både en och två gånger att gå ut i groventréhallen för att lyssna om lilltjejen har vaknat i vagnen. Meeeeen så kommer jag på mig själv att hon ju inte är hemma :)

Passade på att göra en riktigt storstädning när inte "hjälpredorna" var hemma. Sen har jag också lovat mig själva att inte bara städa nu när man har lite "egentid". Ska nog köpa hem en ny inredningstidning från Maxi i kväll. 

Försöker också få till lite bättre förvaring i barnens rum. Lilleman är tokig i Lego och Playmo. Man kan ju faktiskt inte ha allt framme på en gång, men man vill ju heller inte ha allt i lådor som inte syns. Därför fick förrådets plåthylla flytta in i hans rum och Legosamlingen upp på hyllplanen.

Hittade dessa stora fina papplådor på Clas Ohlson där de sålde ut dem för 49 kr (ord. 129 kr). Köpte dem även i limegrönt till lilltjejens rum. 

Lådan med lock passar perfekt in i Expedithyllan och den med hjul passade perfekt in under lillkillens lekbord. 

Inga kommentarer: