torsdag 22 november 2012

♥ Julkakor


Bild: Lekmer

Nästa vecka är det dags för årets första (och enda?!) julbord. Lite tidigt kan tyckas, men å andra sidan är det ju snart dags för första advent.

Har bara några arbetspass kvar innan det är dags att ta över huvudansvaret för våra små vildingar igen. 

Det blir nog inte två månader då man kan vila upp sig inte. Full fart mest hela tiden på lilltjejen, medan vår stora lilla kille har sina stunder då han kan sitta still lääääänge och bygga med lego eller Playmobil. Tack för det!

Riktigt fin solig novemberdag i går, som spenderades många mil på vägarna i mellan-Sverige. Idag när man är ledig så kunde man väl räkna ut att det skulle vara gråmulet redan från start och regnet envisas med att falla ned.

Tid för innefix med andra ord. Redan fått igång en tvättmaskin och fler lär det bli. Sedan plocka röja undan lite saker så huset är i toppskick något så när skick inför min kommande natthelg. Brukar inte bli så mycket gjort och fixat mellan nattpassen mer än att laga mat. Är det fortsatt sådana här gråmulna dagar så prioriterar man att Zzzzzooova mellan passen. Det behövs!

Visar en bild på ett sött kakfat med julkakor från Lekmer. Lilltjejen har fått en för tidig julklapp från sina föräldrar. En Brio-spis att ha i sitt rum. Även storebror vill mer än gärna stå framför spisen och fixar den ena maträtten efter den andra. 

Inga kommentarer: