onsdag 7 november 2012

♥ Mer shopping åt folket!


Bild: Elsas hem

Mestadels gråa och ruggiga höstdagar nu tycker jag. Lite lagom snö som täcker marken och ljusar upp är mer än välkommet! Det gäller att njuta av de få solglimtar som tittar fram om dagarna.

Det känns som man varit igång dygnet runt de senaste två veckorna. Från småttingarnas kalas har tiden bara rullat på med en intensiv jobbperiod. Inte mycket vila mellan passen och därmed inte mycket tid hemma.

Hade en tisdag ledig mellan annars en fullbokad vecka med dagpass. Då kommer smarta jag på att boka en sån dära shoppingresa till ett stort, stort varuhus. 

Upp mitt i natten och rulla x antal mil tillsammans med x antal lika knasiga folk.

Var egentligen inte på jakt efter så mycket mer än julklappar till våra små. Hittade det och en hel del kläder till både mig och lilleman.

Det var inte alls farligt med folk. Man är ju lite rutinerad, så när portarna slog upp gick jag åt motsatt håll i butiken och tog leksaks- och hemavdelningen först där jag kunde strosa stundtals ensam mellan hyllorna. Lyx ! Några timmar senare var det vassa armbågar som gällde för att ta sig fram, men då hade ju jag redan spanat av läget och behövde inte tränga mig fram där.  

Mycket julsaker fanns det och när jag såg alla fina ljusstakar och ljusslingor uppställda, så känns det rätt bra att det inte är så långt kvar tills man får plocka fram sånt. 

Å det känns rätt bra att jag ska vara föräldraledig heeeela december och nästan hela januari. Har mycket tid att plocka fram och pynta med allt "lull-lull" och har en bit in i januari på mig för att sen plocka bort det.

Någon gång sen i januari ska vår lilla bustjej börja förskolan. Hur fort går det inte! Huuu!

Inga kommentarer: