onsdag 11 juli 2012

♥ Zink-fynd och Heffaklump!


Bild: Granit

Sista semesterveckan rullar på. En annan är ju faktiskt "ledig" en liten bit in i september också, men att vara ledig hela familjen blir vi inte bortskämda med nåt mer innan dess.

Det är inte klokt vad tiden springer iväg och alla de dära "måste-projekten" här hemma sopades lite fint åt sidan i början av ledigheten, för att nu inse att man nog inte kommer att hinna med dem. Får helt enkelt klämma in dem på annan ledig tid, för det var några riktiga "tråksysslor" med huset som ju måste bli gjorda.

I måndags tog syster och jag en tur till huvudstaden, bara så där. Behövde nog lite gubb- och barnfri tid :) Skönt att bara gå och strosa utan några egentliga mål i sikte. Och så äta gott och fika lite en del.

Gick så klart in på Granit och hittade ett fint set med tre zinkburkar med handtag i olika storlekar. Lite oklart vad jag ska ha dem till ännu, men det I-landsproblemet löser sig nog. Antingen blomkruka/or eller förvaring av pennor eller köksredskap. 3 st "snyggburkar" för 49 kr får ses som ett kap!

När jag var borta under dagen så råkade vår kära gamla tjock-tv att "bara lägga av". Hm...sicket sammanträffande va?! Frugan är borta och i postlådan dimper det ner reklamblad efter reklamblad från elektronikjättarnas tv-reor. Just då går vår gamla trotjänare sönder.

Hm...hur som helst så körde vi i väg vår heffaklump till tippen igår och sovrums-tv:n fick flytta in i vardagsrummet en tid nu innan maken har spanat in en modell som duger åt honom.

I elektronikämnet har jag typ noll att säga till om. Smakar det så kostar det, menar maken, även om jag kan tycka att vår "tjockis" dög så bra så, för det lilla vi hinner glo på dumburken.

Idag drar vi i väg för en golfrunda med övernattning. Ska bli otroligt lyxigt att sova en hel natt, vilket inte hänt sedan Hjälmaren brann lilltjejen föddes, och inte en tid innan dess heller förresten, pga alla nattliga toa-besök :)

Ska försöka hinna somna om en liten stund till innan klockan ringer på riktigt. Vår lilla tjej har en förmåga att tycka att det är morgon strax innan fem-rycket. Hm...det har vi inte sagt något till barnvakten om ännu. Hoppas hon inte hinner läsa här innan ;)

Inga kommentarer: