fredag 18 maj 2012

♥ Sitta och uggla!

Bild: Ikea

Ho ho, här sitter jag och barnen och "ugglar". Lilleman skulle egentligen åkt med pappa hans till Dalarna, men de (efterlängtade?!) vattkopporna hittade till slut hit så pappa fick åka själv för att fira farfar som bjudit in till kalas för att fira sina 70 år. Typiskt!

Kopporna väl aldrig lämpligt egentligen, men skönt att få det avklarat innan man börjar att jobba igen. Nu är man ju ändå hemma och är "ledig". Om två veckor är det väl dags för lilltjejen att bli prickig...

Killen tar det ganska bra. Klart att det kliar, men det kunde säkert ha varit värre. Lite småkämpigt för mamma att hinna med en kille som helst vill sitta i knät och läsa böcker medans lillasyster bara vill pröva hur benen hennes bär, genom att ställa sig upp mot ALLT. Lite för tidigt dock för allt för ofta så glömmer hon att hon inte kan stå (och flytta sig) och då måste man vara med för att fånga upp. Puh!

Tur att det finns avlastning som kommer, det är till mycket hjälp ;)

Den söta hängaren följde med hem från Ikea förra helgen när lilleman och jag var där. Inte riktigt bestämt i vems rum den ska hänga, men kunde inte motstå den som den ugglefantast man är :)

Inga kommentarer: