onsdag 9 november 2011

Zzzzzzz....

Bild: Allt i hemmet

Nog börjar det kännas att nattsömnen inte varit som den ska på en si så där 5 veckor. Sötatste och charmigaste, men ack så envisa ("kan själv") 2-åringen här hemma är inne i någon period där han kan vakna titt som tätt på natten också. Hoppas att lilltjejen snart börjar hitta en någorlunda dygnsrytm och sova lite längre stunder på natten.

Igår var hon och jag och handlade överdragsbyxor till storebror. Hittade ett par fina på Stadium Outlet. Dessutom passade jag på att hoppa in på Lager 157 innan det var dags för veckans mathandling. Jag fick med mig en flanellskjorta (av alla plagg, ha ha) från Bondelid. Tyckte att den var fin och lite lagom höstig.

Hösten som nu rusar iväg än mer. Det står inte på innan det är dags för pepparkaksbak och adventsfika.

Meeeen innan dess ska jag hämta killen på dagis så klart. Han var på utflykt igår och var enligt fröknarna väldigt lycklig när han såg grävskoporna och lastbilarna i området där de bygger nya hus. Han ville inte gå därifrån.

Sedan blev han glad när han hittade ett paket i postlådan från Farfar. En jättefin polispyjamas, som kanske gör att han nu kommer sova bättre om nätterna får vi hoppas.

Sedan fortsatte glädjeyran när "Moffa" kom på besök. Det blev en och annan "brottningsmatch" på golvet, och ska man tyda de kiknande skratten, så var det en väldigt nöjd kille :)

Inga kommentarer: