onsdag 2 november 2011

Party!

Bild: Blå Elefant

Har äntligen fått en liten stund över till att skriva några rader här. Dagarna rullar på i rasande fart och alla sysslor som ska göras fyller ofta upp dagen till sena kvällen. Ja, det räcker ju med att det är en bit in på eftermiddagen innan det mörknar. Huuu, så tråkigt det är tycker jag!

Idag när T är på dagis passade jag på att ta en promenad, i ett lite snabbare tempo än när han traskar med :), dammsuga, tvätta, byta sängkläder och rensa i garderoben. När man är klar med det, är det dags att hämta killen och då är det bara lek på agendan.

Lilltjejen som ju hunnit bli en månad nu är fortsatt nöjd mest hela tiden. Så skönt. Hoppas det fortsätter i samma stil :)

Igår var jag på jakt efter ett par regntäta överdragsbyxor till dagis i en lite med fodrad variant. Behöver ha ett par att byta med, eftersom de ju används hemma också. Men jag fastnade på de små söta tjejkläderna istället och där fick en del följa med hem. Hittade inga byxor till killen som jag fastnade för, så jag får göra ett nytt försök i en annan butik tror jag.

Förra veckan hade vi kalas för lilleman som fyllde 2 år. Det blev firande på dagis, hemma och så ytterligare ett släktkalas till helgen. Så många kalas och fixande inför det blev det och så klart många fina presenter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag förstår att det är mycket att stå i. T gillar ju när man ägnar sig åt honom. Tack för ett mycket
trevligt födelsedagskalas med god
mat (och smarriga tårtor) !!
"OFFAR"