fredag 8 april 2011

♥ Shoppingrace!

Bild: Ellos

De mesta av tankarna (i inredningsväg ska väl tilläggas) går till antingen projektet i tvättstugan eller lekstugan. En gardin liknande denna vill jag ha i de bådas respektive fönster. Fast i lekstugan får det bli en pytteliten variant av denna. Hoppas syster ställer upp med symaskinen och experthjälp ;)

När det blåser så dära tokmycket ute är det skönt att krypa in i lekstugan när vi kommit hem från dagis och bli serverad kaffe eller vad det nu kan vara buskillen häller upp i de små glasen. Inte går det någon nöd på honom att behöva leka i "fulfurustugan" direkt, men tänk så ljust och fint det kommer bli när det blir klart.

De ca 200 meterna hem från dagis tar allt i från en halvtimme till fyrtiofem minuter att knalla hem, efter att man varit inne och vänt på samtliga uppfarter hos grannarna. Tur man bara bor 4 hus bort och känner alla grannar :)

Då går det desto snabbare att springa runt med kusin E´s (sprojlans nya fast ändå ärvda) Pax-skor i köpcentrat utanför stan. Kära jösses vad varm jag blev.

T var eld och lågor när han äntligen blev fri från selen i vagnen och fick bestämma själv vart det skulle bära iväg. Tror inte det var en expedit på hela nedre våningen som inte uppmärksammade hans framfart. Det var nästan värre än stormbyarna utanför :)

Fick ändå med mig en del fin-fina fynd hem. Var på jakt efter byxor, och hittade två par som fick följa med hem. Sedan fick T en snygg tröja och en vårjacka, som påminner om en som pappa hans har så de matchar. Allt hittades på superduper rea! Najs!

Fick även med en cardigan och en tröja i påsen hem. Sicken tur vi hade syster och jag som kom iväg idag. Nästan inte en kotte i centrat och så mycket fint på rean.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en trevlig shoppingdag igår och för hårfärgningsdag idag! Klart jag hjälper till med gardintillverkning (fast expert vet jag inte om jag vågar titulera mig???)! /Syster