torsdag 14 april 2011

♥ Fredagskänsla!

Bild: Bruka

Riktigt skönt med långhelg igen. Dock ingen risk för vila i helgen. En golftid är bokad och så hoppas jag på ännu mer trädgårdsröj. Imorgon far lillkillen, jag och mormor hans till det stora badhuset i stan. Börjar ju bli hög tid att känna på vågorna i bassängen inför vår resa om några veckor.

Fick köpa en storlek större på killens badblöjor för den storleken han hade i somras såg alldeles för liten ut.

Hann med en sväng i stadens affärer här om eftermiddagen. Dock är jag inte så förtjust i allt påskpynt och det var svårt att se allt vårfint bakom alla gula fjädrar och kycklingar. Gick in i en av favoritbutikerna med mitt presentkort i högsta hugg. Efter några varv kunde hon med beslutsångest-light inte bestämma sig så hon gick ut tomhänt denna gång med.

Tog en tur till bokhandeln som bara finns på stan, för där hade jag presentkort nummer två som jag fått från jobbet för x-antal år sedan i julklapp. De hade tyvärr inte många inredningsböcker, som jag nu hade tänkt unna mig en fin en. Så jag köpte en fin bok om kakor och en om muffins, och så blev det en del kvar på presentkortet till jag hittar nåt mer.

Hade en bok typ "Lantligt och vintage" som jag kunde tänka mig, men det kändes som om man redan sett alla bilder i tidningar eller bloggar tidigare, så jag avvaktar och håller utkik i hyllorna här i vår och sommar.

Nu ska jag packa klart badväskan, för imorgon bitti så hänger tre "knubbsälar" på låset till badhuset ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas sälen trivdes i vattnet. Kan tänka mig att han gjorde det. Imorgon är det vår tur att fara ut på lite äventyr. Ska ju leka och busa tillsammans med våra barn och två av kussarna! /Syster