torsdag 26 augusti 2010

♥ Nytt i graderoben


Visar en bild från gårdagens klädinköp från HM till lillkillen. Så snygga! Antingen får man leta bland den största storleken på bebisavdelningen (mkt finare/sötare kläder), eller så får man gå upp ett steg och kolla på killavdelningen. Dvs bara en massa mörka t-shirts med gräsliga tryck på. Huuuvva!

Priset var det bästa: 49,50 kr styck och då var det ändå ordinare pris. Sen så hade jag ju en kupong (nähä?!) och 10 % medlemsrabatt på det. Fyndvarning med andra ord! :)

Fick även fina trägalgar av T´s mormor. Hon tyckte inte att de i plast duger i en barngarderob.

Hann med ett varv på det blå-gula varuhuset med. Hade fått in en del nytt och gjort om i några utställningsrum sedan sist. Köpte bl.a med mig två gröna plastväxter och zinkkrukor hem. De ska stå i fönstret i vardagsrummet. En fönsterbräda som när vi kom hem från semestern rensades då T visade stort intresse för dess innehåll. Dessa gör dock inget om de åker i golvet, för de borde hålla.

Håller på och klistrar in bilder och försöker skriva i T´s "Mina första år-bok". Och så är ännu en bild insatt i "My first year-ramen". Nu är det inte många rutor kvar i ramen innan den är full. Hur gick det till?

Till helgen tänkte jag köpa hem vit snickerifärg och måla de stora fönstren i just det rummet. Det blir ju så mörkt om dagarna och hoppas att färgen ska ljusa upp lite. Bara att hålla maken och T borta från färgburken.

1 kommentar:

Anonym sa...

Snygga kläder! Nu blir T stilig (som om han inte redan var det???). Tackar och bockar för den stora skohyllan. Nu behöver inte familjens alla par skor simma omkring på golvet längre och gästerna slipper få ett snubblande välkomnande... Fattas bara att sätta upp nya hatthyllan också så är jackhögen ett minne blott... /Syster