måndag 16 augusti 2010

♥ Back in town!


Så var vi hemma igen i landet lagom. Det har varit två sköna (och otroligt varma!!) veckor som jag och grabbarna har haft. Det man uppskattar mest här hemma är nog förutom att slänga toapapper i toaletten och dricka kranvatten, att vi har det så rent och fint här.

T har sett ut att ha haft det skoj och har varit på ett strålande humör mest hela tiden. Men så har han ju också fått rätt mycket uppmärksamhet både av oss och andra, som bara inte kunnat låta bli att komma fram och nypa honom lite i kinden eller i hans lite lagom knubbiga lår.

Vi har ätit alldeles för mycket god mat och en och annan kall Mythos har slunkit ner. Inte helt lätt att promenera med T i vagnen då gatorna inte riktigt var byggda för det. Dessutom borde nog den grekiska traikrytmen må bra av att ha en och annan laserkontroll lite här och var för att sänka tempot. Huuuva, vad de kör!

Vi bodde farligt nära ett bageri. Så förrutom de nybakade smarriga brödet på morgonen, så hade de ett frestande utbud av fikabröd. Mmm!

Kommande dag(ar) blir det till att packa upp, tvätta, handla och bara andas frisk svalkande luft igen. Makens semester är slut, och även min jobbstart är otäckt nära. Bara två veckor kvar med vår knubbis, innan pappa hans tar över på heltid här hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Den där salladen såg inte otäck ut! Kul att få träffa er idag! Oj, vad stor T hade blivit på bara två veckor. Av semesterbilderna att dömma såg ni ut att ha haft det riktigt bra. /Syster