onsdag 30 december 2009

♥ Kyla och sol


Det gäller att trotsa kylan, för visst måste man väl kunna gå ut och promenera lite tänkte jag, och packade ner T i vagnen. Tror inte att han märkte av kylan. Han låg ju i sin liggdel tillsammans med sitt gosiga fårskinn ju. Solen sken så härligt och det riktigt glittrade i snön.

Passade på att skotta garageuppfarten och ta lite vinterbilder medan han sov, då vi kom tillbaka från promenaden. Fågelstugan har jag visat tidigare. Grodan (som numera har gått i vintervila) liggande på ett hjärta har jag köpt på Rusta.

Snart är det nytt år. Tänk så fort detta året har gått. Speciellt de sista två månaderna. Hm...undra hur det kommer sig?

T spenderar den mesta vakna tiden i gymmet. Det är ett ovanligt gym, för det är ingen årsavgift och ingen som använder några förbjudna preparat. Dessutom är det väldigt färgglatt. Han verkar ha kommit bra överens med några för han "snackar" som bara den med både elefanten, björnen och apan, fast ibland slår han till dem. Tänk så bra han har det och så lite han vet om världen.

Nu ser vi fram emot ett nytt spännande år. Men först ska jag bläddra igenom senaste numret av Allt i hemmet som landade i brevlådan i går. Det gäller att passa på när T sover.

Inga kommentarer: