måndag 9 november 2009

♥ Tårtkalas

Bild: Arla

I går firade vi ju Fars dag här hemma. Maken slängde ihop en superenkel tårta, men ack så god. Vi dekorerade med lite hackad dajm istället för bär.

Hinner ju inte spana så mycket på inredningsfronten numera. Känns som det är en transportmånad nu fram till man får börja julpynta. Kom i håg förra året då vi plockade ner alla våra julkartonger från vinden och flera av dem stod i köket utan att vi ens hade öppnat dem.

Ska bli spännande att se vad som ligger i dem. Man har ju en tendens att köpa en del pynt på rean, som man sedan har glömt bort till nästa jul.

Nu är vi tillbaka i vardagen igen. Maken är åter på jobbet och jag passar på att göra lite hushållssysslor när T sover.

Ikväll blir det Fotbollsgalan på tv. Då blir det nog en bit tårta igen ;)

Recept:
2 ½ dl Kelda vaniljvisp
1 marängbotten
250 g Kesella - jordgubb/lime
Bär till garnering.

Vispa vaniljvispen. Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant. Bred på kesellan på marängbotten, och bred sedan vaniljvispen ovanpå kesellan.
Ställ in i frysen ett par timmar. Garnera ev. med bär vid serveringen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter gott det där! Det kanske man skulle prova. Borde nog till och med jag klara av... På tal om julpynt, så hade jag faktiskt en liten rensning igår. Man samlar ju på sig en del. I år tänkte vi ha mer vitt än rött till jul. Letar runt efter en fin vit gardinkappa med dolda hällor. Något tips på var jag kan hitta det??? /Syrran