söndag 16 augusti 2009

♥ Plåtlåda

Bild: Apoteket

Har tidigare kollat in Brukas fina medicinlådor i plåt. Även kollat på Clas Ohlson, men inte varit nöjd med kvalitén på deras klumpiga låda. Nu har Apoteket kommit med en smidig och fin låda för endast 89 kr. Ska nog kolla in den närmare.

Sista semesterdagen idag. Inte hunnit tänka på att semestern är slut. Vi tycker nog att vi har fått en hel del gjort. Både hemma och på golfbanan. Tog en sovmorgon idag, efter att helt frivilligt ha peggat upp 06:40 på första tee på lördagen.

I går blev det fönstermålning i gröna rummet. Så nu väntar jag bara på maken och att han laddat klart skruvdragaren så den nya fina hissgardinen kommer upp.

Maken börjar antyda att hans tidigare invuxna tummar mitt i handen nu nog har börjat att sätta sig på rätt ställe, efter att han och pappa hans bytte vindskivor på vårt hus. Så nu kan jag nog börja beställa de där krysshyllorna jag skissat på, så snickrar maken ihop dem.

Svårt att veta vad vädergudarna har tänkt om vår sista semesterdag. Det blir nog inga större måleriprojekt utomhus, utan det får bli några inomhusprojekt.

Inga kommentarer: