onsdag 12 augusti 2009

♥ Busungar

Bild: Knodden och Knyttet


Maken och jag spenderade dagarna två i huvudstaden. Det blev en tuff kamp på golfbanan, där matchen till slut blev oavgjord.

Efter en trevlig hotellvistelse, tog vi tuben in till stan och promenerade där en stund. Kan fortfarande inte vänja mig vid alla stressade stockholmare.

Är de verkligen så viktiga, eller ser det bara ut som om de är på väg någonstans hela tiden? Alla har sina pappmuggar med kaffe i handen. Herregud, hinner de inte ens sitta ner och fika?

Det blev inga inköp förrän vi besökte Barkaby. Maken köpte för ovanlighetens skull lite kläder och jag hittade den efterlängtade rullgardinen med Karin Mannerståls "Busungar" på och slog till trots att det inte var extrapris. Kors i taket!

Nu skulle det vara fint med de matchande förvaringslådorna... och kuddarna... och fleecefilt... och lampan... och tavlor... och underlägg och... Äsch, får nog stanna där.

Nästa projekt som ska hinnas med innan semestern lider mot sitt slut, blir att måla fönstret vitt i gröna rummet. Inget ont om 80-talet, men det känns som om det brun/svarta mer än väl har gjort sitt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu när du sparat in några kronor på att hämta gratisfärg hos din syster kan du kanske ha råd med tavlor och lampor också... Lycka till med fönstermålningen! /Syrran