söndag 26 april 2009

♥ Trädgårdstajm


Insåg att jag under april månad har skrivit endast ett inlägg. Insåg också att det är ungefär lika många gånger som jag varit inne på min egna blogg.

Anledningen till detta kan ju vara att man nu vill (läs måste) vara ute och fixa till sin trädgård inför sommaren.

Vi (utom maken som är på golfresa, dårå), gjorde en insats med att riva ner den stora häcken som tre av oss grannar delar. Den hade varit med många, många år, och vi hoppas nu på att den tar sig.

Genom att häcken försvann och många grenar med den, ledde det till att vi fick ett antal fler kvadratmeter gräsmatta att sköta om. Både på gott och ont. Dessutom ser mina underarmar ut som om jag varit i vilt slagsmål med grannens katt, men det ska väl synas att man har arbetat?

Ska fösöka göra en insats med att odla lite i pallkragarna i år igen. Tror dock att jag ska minska ner min odling med sjuttio procent eller nåt, för det var ungefär så mycket som det inte blev något med i fjol, utan det såg mest ut som ogräs.

Hittade fina skyltarBluebox, där man kan märka upp vad man odlar. Ska nog köpa en si så där tjugofem stycken ogräs-skyltar och sätta upp lite här och var nu tror jag ;)

Veckan har för första gången på flera år innehållit fem dagpass i rad. Till råga på allt så planerade jag in att jobba idag med. Ska dock hinna med att skicka iväg de sista grenarna, innan jag skickar i väg mig själv till jobbet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Grannarna på 1:an skulle oxå behöva en famn full av ogrässkyltar! Skulle bara vilja kommentera ett litet bullinlägg. Vill bara få med att inte HELA grannfamiljen invarderar på fika o mat. Detta passas på när den arma modern arbetar. Tack o hejsan!!