tisdag 30 september 2008

♥ Försök till stöld?!

I likhet med syster min har jag mer och mer kommit över till den vita stilen då det gäller inredning. Hittade några fina fynd hemma hos henne idag. Tyvärr hade hon nyss köpt dem och hade uppmärksamheten riktad för mycket på dem, så jag lyckades inte smussla med mig teburken från Bruka eller de läckra skyltarna till toa- respektive badrummsdörren hem när jag skulle gå. Sablars också! Jag gjorde ett försök i alle fall ;)

Hon hade köpt en sådan dära stege som man kan hänga tidningar, handdukar m.m på. Vill också ha en, men vet inte vart jag ska ha den i så fall.

Åhlens hemsida kunde man inte se så mycket av deras utbud. Hittade dock detta som jag fastnade för. Visserligen har maken redan en herrbetjänt i sovrummet, men jag tror inte han har förstått konstruktionen riktigt. Kläderna vill liksom inte hoppa upp och hänga sig där av sig själv. Kanske blir det lättare för honom om han får en vit?

Tvättkorg 295:-Herrbetjänt 195:-


Korg 110:-Stege 225:-


1 kommentar:

Anonym sa...

Jag ska maila över några bilder till dig när jag är klar med toa- och badrumsdörrarna. Så kan du få köpa rätten att publicera bilderna på din blogg...heehee... /Syster