måndag 6 augusti 2012

♥ Målning i hallBild: Nordsjö.se

All "ledig" tid när jag är vaken och när de små vilar middag eller lagt sig för natten, spenderas sedan någon dag tillbaka med pensel, roller och en färgburk.

Var och köpte mer färg idag, och med småttingar i huset och en tokallergisk make så fick det bli en som är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet från Nordsjö färg.

Först var det vår mörka fondvägg i sovrummet som fick sig en omgång. Det blev liiiite skillnad och jag var grymt trött på de stora mörka blommorna. Men nu är de väck.

När jag ändå var i gång och man märker hur fort det går att göra en förändring, så fortsatte jag ut i hallen. Tycker att den blir lite mörk med det lilla fönster vi har, så lite vitfärg på väggarna där med skadar inte.

Planen är sedan att klä en av väggarna med någon form av panel. Fnular lite på om det är bäst med typ den lite mer "ruggiga" ytterpanelen eller rent av stående panelskivor. Blir ju lite skillnad på stil, och hallen-panel-projektet får nog ligga på vänt tills vi har bestämt oss för vilket av dem.

Gillar stilen på bilden på ett sätt, men gillar också när det är lite bredare och liggande plankor.

Nu får det vara slutmålat för idag.

Ska passa på att sova några timmar, när peppar-peppar lilltjejen sedan några dagar tillbaka börjar att hitta till nåt som kan kallas nattsömn. Endast ett (ibland två) uppvak på natten/morgonkvisten. 

Imorgon är det också dags för lilleman att åter gå till dagis efter ett antal sommarlediga veckor.

Inga kommentarer: