torsdag 6 januari 2011

♥ LjusSå har man avverkat någon timme på garageuppfarten (IGEN) dårå. Att det aldrig ger sig med snö. Fast det är ju bra träning. Om man inte som idag, redan hade grym träningsvärk efter ett två-timmars pass på jobbet där diverse muskler som legat och vilat alldeles för länge nu fick jobba.

Lillkillen och maken sover en eftermiddagstupplur efter att ha nattsuddat lite i natt. T tyckte inte alls att hela familjen skulle sova i natt. Han ville ju leka :)

Idag har tomtarna fått flytta tillbaka till sina förvaringslådor. Alltså inte maken och T utan jultomtarna. Även ljusstakarna är nedplockade. Nu återstår bara att byta gardinerna i några rum. De får dock hänga kvar till "tjugondag Knut" tycker allt maken. Så, så får det bli.

Tittade in i veckan på det blå-gula varuhuset. De sålde ut tyger för en superbillig penning. Förra gången (för några år sedan) missade jag dem. Det höll jag på att göra nu med för de var slut. Frågade dock en i personalen om jag inte fick köpa tyget som hängde i taket, och det gick ju bra.

Så nu fick jag en meter vardera av två fina blå-rutiga tyger. Kolla in dem HÄR. Antingen ska det bli (med systers hjälp hoppas jag) vimplar. Eller så blir det gardiner till lekstugan. Men med tanke på storleken på fönstren i stugan, så räcker det nog till både och ;)

Fick också med mig en packe med värmeljus. Det går ju åt ett antal per dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har du tur - i dubbel bemärkelse. Både med tyginköp och vimpeltillverkning. Hittade en superbra vimpelbeskrivning på en blogg igår. Tänkte faktiskt sy sådana någon dag! Dags för ännu en pysselträff snart med andra ord... /Syster

Ljusa Rum sa...

Och vilken snygg bakgrund du har på bloggen! Den där gillar jag !! :) :) Kram!