tisdag 1 juni 2010

♥ Rabarber

Bild: Arla

Vilka härliga dagar vi varit bortskämda med på sistone. Känns som dagarna blir sååå mycket längre när det är ljust och framför allt varmt långt in på kvällarna. Det är nästan så det är behagligast att vara ute och greja då.

Känns som det är en sån där tid då allt växer alldeles för fort och man inte riktigt hinner med. T.ex gräsmattan, rabarberna, T, blommorna, tvättkorgen, ogräset, att-göra-listan...

Rörde ihop en rabarberkräm. Himla smarrigt och klart på nolltid! Receptet finns här.

Till helgen drar vi norrut. Hoppas på att det fina vädret håller i sig.

Sedan väntar två veckors semester för min del och maken ska vara ledig han med. Skönt med lite minisemester i väntan på den riktiga i slutet på sommaren. Har en del planer på att fixa allt sånt där pyssel på huset som man aldrig hinner annars.

Att-göra-listan är låååång och det finns både fix för fina och mindre soliga dagar, så det finns inga dåliga ursäkter. Det är klart, någonstans där mitt i så ska det väl finnas utrymme för lite ledigt också :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Känner igen det där med lååång att-göra-lista! Nästa gång vi ses ska du få det där fina tyget jag köpte, så kan du skriva upp ytterligare en punkt på din lista...hihi Hoppas ni får det bra i helgen! /Syrran