söndag 25 oktober 2009

♥ 90 * 210 cm

Bild: Byggmax

Det är nästan som den dära Triss-reklamen; "Plötsligt händer det"!

Maken och jag drog i väg till Byggmax, för att köpa klickgolv till förtältet... Nej, jag bara skoja. Vi skulle lämna tillbaka en lastpall från stenläggningen och som bara tar plats i garaget.

Frågade maken om han inte kunde mäta våra innerdörrar innan vi åkte. Jag menar det kan ju vara bra att veta hur stora de är, så man vet vad man ska titta på i butiken i alle fall.

Pekade ut vilken modell jag ville ha då vi kom till butiken och maken försökte lite kaxigt säga; "Ge mig något bra argument för att köpa nya dörrar nu då".

De som känner maken veta att det inte riktigt är hans stil att vara kaxig, men det var ett kul försök. Jag vet inte riktigt vad jag sa, men makens motargument var att jag skulle titta på de dörrar som sitter uppe i vårt hus nu, och se hur mycket märken det var i dem, för att förstå hur de nya kommer att bli på en gång.

Jag tyckte att det argumentet föll rätt snart, eftersom man inte kan jämföra med dörrar som suttit uppe i minst 25 år!

Som tur var (med tanke på utrymmet i den blå pärlan), köpte vi bara en dörr för att se hur den skulle passa hemma. Det fick bli badrumsdörren som var först på tur att åka ut.

Man ser redan nu att det kommer att bli en väldig skillnad, trots att dörren inte riktigt är på plats ännu.

Dessutom tyckte maken att det var bra eftersom jag också har tjatat om att ha en sliten gammal dörr som sänggavel, och nu hade han en som han inte visste vart han skulle göra av.

Tack, men nej tack!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi som har sett det färdiga resultatet gratulerar till bytet! Blev mycket bra! Bara att fortsätta med de andra dörrarna. Hör av er om ni vill ha skjuts i en lite större bil vid inköpet av de andra dörrarna! =)