måndag 6 juli 2009

♥ Shopping utan gränser

Puuh! Spenderade helgen i det gigantiskt stora varuhuset. Nu säger jag inte "puuh" för att jag tyckte att det var jobbigt med alla människor. Va, var det fler där än jag och syster? Inte vad vi märkte. Utan för att det var så hiskeligt varmt ute och i vårt rum.

Jo, jag vet att vi ligger i farozonen för en psykiatrisk undersökning då vi (frivilligt) går upp 02:30 för att brumma i väg. Fulla av förväntningar för vilka fynd vi kommer att göra.

Hittade massor med fint, och dessutom var det halva priset på en del grejer, och då blir det som vi säger i Närke "biiiiiiligt"!

Kan ju nämna i sammanhanget för att belysa vilka shoppingnördar vi är att då syster frågade om jag var ledig imorgon (läs idag), och jag sade "ja", sade hon "Bra, då åker vi till Ikea"! Ha ha, så ska det låta!

Kan lägga upp lite bilder på mina fynd lite senare. Kommer dock gömma undan en hel del fina grejer, med tanke på de nyfikna i släkten. Det blir således inga ledtrådar om det handlades rosa eller ljusblått. Hi hi...

3 kommentarer:

Annika sa...

haha, spännande
jag älskar Ullared och måste dit snart!! Det är ett gift.

Tommy sa...

Rosa eller ljusblått
Grattis som fan!

Anonym sa...

Vissa vet ju vad det blev för färg... Ska dra iväg och shoppa lite mer nu. Har ju hunnit vila upp mig en hel dag! /Syrran