torsdag 18 juni 2009

♥ GrannfejdDet har varit en tung inledning på veckan, då maken och jag lite kaxigt gick över till grannarna i ettan för att ge dem en omgång i Kubb, med vårt nyinköpta spel.

När så sista matchen skulle avgöras, åkte vi på sån storstryk att vi troligtvis inte kommer att nämna Kubb något mer i sommar.

I helgen slog vi till och köpte en ny dammsugare. Äntligen! Det blev en liten smidig (limegrön) sak från Electrolux. Har dock inte provat vad den går för än. Nu får den antika dammsugaren åka ut i garaget. Tack och adjö!

Imorgon bitti åker vi i väg norrut med syster och familjen. Man kan väl inte fira en mer äkta midsommar på annat sätt än i knätofsland? Har skrivit en lång matlista, så förhoppningsvis hinns det med någon skogspromenad eller två emellan regnskurarna, annars kommer vi nog att rulla hem.

Har börjat nedräkningen till då jag och kära syster åker på vår årliga shoppingresa. Om två ynka veckor brummar vi iväg (utan karlar och annat tråkigt folk). Har inte börjat fila på inköpslistan ännu, men antar att matlistan ser ynklig ut i förrhållande till den kommande listan.

Nej, nu blir det lite kominerad packning, diskning och städning.

Trevlig midsommar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så, då är man färdigpackad! Dags för lite sömn så man orkar med morgondagen. Först shopping och sedan dans runt midsommarstången. Ses imorn´