torsdag 28 maj 2009

♥ Äntligen!


Bild: Ikea

När jag planerade mitt schema för en si så där en och en halv, två månader sedan, tänkte jag att det nog skulle vara trevligt med en liten semester så här i slutet på maj, början på juni.

För oss som har sen semester i år, är det nämligen en lång väntan till dessa lediga dagar.

Då jag planerade in denna ledighet, tänkte jag nog att vädret skulle vara lite bättre och inbjuda till utomhusaktivieter. Det har regnat och blåst något så otroligt de senaste dagarna. Det blir det ändring på nu, för när jag kollade in helgens väderprognos var där bara stora härliga solar!! Nice!

Inte nog med att det har regnat. Då Lilla E hörde att favoritmoster (jo, han har bara en, men ändå) nämnde något om att hon skulle vara ledig i två veckor, bestämde han sig för att han skulle bli sjuk och vara hemma från dagis, och moster skulle minsann få vara barnvakt.

Jösses, viken fart. Kan man överföra lite energi tro?

Syster och jag håller på och spånar inför den årliga resan till det gigantiska varuhuset. Då vi kollar in sommarens schema, får det nog allt bli en helg vi åker dit. Våra tråkgubbar där hemma har dock inte insett tjusningen med detta, utan stannar hemma istället.

Insåg rätt snart att maken inte hade någon större lust då jag frågade lite snällt om han kunde tänka sig att följa med som chaufför, och han svarade utan minsta betänketid; "Aldrig i livet!" Fast det är klart, det innebär ju ännu mer plats i baksätet till hemresan ;)

Inga kommentarer: