fredag 22 februari 2013

♥ Skaljacka, skaloverall & skalvantar!Bild: Åhlens, Polarn o Pyret & Kappahl

Vår lilla tjej ligger inte helt synkat med storebror i storlek och årstid. Hon har ca en storlek mindre än vad han hade vid samma ålder. Därför passar inte alla ytterplagg (på gott och ont), eftersom det finns sååååå många fina plagg till en liten tjej att frossa i :)

Tycker att Polarn's skalkläder är riktigt fina, men kan inte riktigt med att köpa dessa till ordinarie pris (t.ex. 699 kr för en jacka), när man bara ska ha den som en "snyggjacka" i detta fall. Därför blev det en minst lika fin och förhoppnings bra jacka från Åhlens för 179 kr (bild nr 1).

Hon fick också en skaloverall från Kappahl i klarrosa. Har nästan växt ur den innan i storlek 80 från Lindex, så det passade bra att köpa nästa storlek. Mycket praktiskt med overall för de regniga dagarna.

Kompletterade med vantar från Polarn i snyggaste lila färgen. Storebror har dessa, fast i marinblått.

Sååååå nu är garderoben (barnens i alle fall) redo för våren.

Annars är det och har varit sjukstuga i en vecka här hemma. Liten tjej har åkt på öroninflammation. Stackars liten. Pappa i huset har varit hemma hela veckan och kurerat sig själv. Lilleman hostade i början av veckan som en tok, men det har lugnat ner sig. Jag själv åkte på en förkylning och halsont. Jamenvarförinteliksom?!

Inga kommentarer: