onsdag 3 oktober 2012

♥ Tapet med björkar och vedBild: Rusta

Väldans sugen på att göra om i vårt vardagsrum. När vi flyttade in för 100 5 år sedan rollade vi bara lite snabb tre av (de aprikos/orangea) väggarna och så tapetserade vi morfar en fondvägg.

Har fortfarande inte tröttnat på tapeten på fondväggen, så den skulle nog i så fall kanske bli kvar, men vill byta ut de nougatfärgade väggarna mot en ännu ljusare nyans. Liiiite mer ljust och fräscht alltså!

Nu är ju verkligen hösten här och det blir mörkt så fort! 

Igår tog lilleman och jag en tur på den årliga marknaden tillsammans med hans mormor. En väldigt nöjd liten kille som fick åka karuseller och skrek högt av förtjusning när den gröna larven åkte fort. Han ville inte kliva ur när vi åkt klart! 

Med hem i påsen kom som vanligt honung och marknadsnougat, men även fina servetter och ett par strumpbyxor till lilltjejen.

Visar två av Rusta´s nya tapeter. Är sugen på att sätta upp en våd av den med ved bakom respektive vedkorg bakom braskaminen. Tror det skulle bli rätt så coolt. Såg inte alltför stora bekymmersveck i makens panna när jag presenterade idén, så den kanske gick hem. 

Annars finns ju den snygga tapeten med björkarna på. Allergivänlig om inte annat :)

Nu blir det storstädning på schemat. Enda lediga dagen denna vecka, som inte tillbringas med att sova inför eller efter ett nattpass. Sedan blir det kalas * 2 och en hel jobbhelg att asvluta veckan med.

1 kommentar:

Julia Andersson sa...

Vilken kul och inspirerande blogg! Kunde inte en mailadress till er, finns det?
varma hälsningar
Julia - inredningsentusiast