onsdag 14 december 2011

Husbygge!


Bilder: Arla

Det skulle faktiskt kunna ha varit lillkillens pepparkakshus som han bakade i helgen som ni ser på bilderna. Faktiskt riktigt likt. Ha ha, eller inte. Men vad spelar det för roll hur huset ser ut, det är ju lika gott att äta upp sedan i alle fall ;)

Mycket nonstop och gelehallon har "vårt" hus. Och killen var mycket noga med att provsmaka hallon efter hallon, och knapparna i alla dess färger. När huset så var klart, återstod bara att hitta en bra plats att ställa upp den på, som är utom räckhåll för små knubbiga fingrar :)

Luciafirande på dagis i går. Vi satt i en ring kring elden och sjöng sånger med våra små. Mysigt att sitta där i mörkret med sin alldeles egna "lilla" tomte i knät.

Medans "tomten" är på dagis idag, ska jag passa på att baka ut det sista av pepparkaksdegen. Tänkte att det kunde vara bra att få några ätbara pepparkakor också som är fria från de där lagom (o)charmiga barnhostningarna. Dessutom blir det inte så mycket kvar av degen när killen är med :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Har haft förmånen att få se lill-killens husbygge. Ovanligt med nockpannor av gelehallon! Han var säkert fin i sin tomtedress på LUCIA. Hälsa lillkillen från MORFAR