fredag 7 oktober 2011

Snor och snålblåst!


Bild: Lindex

Lilleman har fått två nya tröjor. Tyckte att motiven passade honom väldigt bra ;) Besökte butiken i veckan och såg att det flesta var slut, så det var tur att jag gjorde min beställning med hemleverans förra veckan.

Lilltjejen fick en ny overall, då den som storebror hade som lite är på tok för stor ännu. Nu när det är lite halvkyligt och blåsigt på morgonen när vi promenerar iväg till dagis, så behöver ju hon ha något varmt på sig.

Killen har åkt på en förkylning och fick stanna hemma en dag från sina lekkamrater. Det är väl oundvikligt i dessa tider, då näst in till alla små har en rinnande näsa.

Så till helgen ska vi se till att ta det lugnt och friskna till. Det ser ju inte ut att bli sånt där fin-väder som förra helgen, så det får nog mest bli innepyssel.

Tjejen har tagit sin första vecka i nya världen med ro. Bara äter och sover. Dock ej någon dygnsrytm, så den där vakenperioden kan lika gärna komma mitt i natten som någon gång på dagen. Bara att försöka hänga med i mönstret och sova lite när tillfälle ges :)

1 kommentar:

Jes/Vita villa vila sa...

Underbara tröjor!!! Vilken fin blogg du har! Kikar gärna in här snart igen!

Kram Jes ♥ Vita villa vila