onsdag 21 april 2010

♥ Ikea-trip

Så hittade vi äntligen till det dära varuhuset. Glömde visst kolla efter hälften av de saker som jag tänkte, men kom ändå hem med dubbelt så mycket som jag tänkt handla från början. Fast det är klart, så är det ju alltid då man besöker detta varuhus.

Köpte nya ljusa fina gardiner till sovrummet. Behöver väl bara läggas upp en aning först. Får väl "hyra en pensionär" igen, fast med symaskin denna gången.

Köpte några små vispskålar som jag alltid tycker saknas när man behöver dem. Sedan fick en fuskkrukväxt följa med. Tyckte att den var så fin och den lär ju inte vissna heller :)

Kollade in korgarna i tre storlekar på bilden ovan, men var så klok att jag tänkte till vart jag i så fall skulle ha dem. När jag inte kom på den perfekta platsen så lät jag bli att köpa med dem hem, hur fina de än må vara.

Lilleman är fortfarande lite småkrasslig så det blir nog till att stanna inne imorgon. Han gjorde nog klokt i att sova sig igenom hela Ikea-besöket.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gröna skålen efter dopet får du behålla. Jag har andra i gömmorna som behöver luftas ibland. Hoppas T kryar på sig/FAR

Anonym sa...

De där runda korgarna kikade jag också på, men tänkte precis som dig att jag får komma på vart jag ska ha dem först... /Syrran