måndag 16 mars 2009

♥ Det går tungt nu......för det blå/vita laget. Än är det inte kört, men starten kunde ju inte ha varit värre i Kvalserien.

Blogginläggen har än en gång lyst med sin frånvaro under några dagar. Det har dock inte berott på den blå/vita måltorkan, utan helt enkelt på att hör och häpna, arbetet har blivit lite väl mycket lagd till dagtid de senaste veckorna. Miss i planeringen helt enkelt.

Det ska det dock bli ändring på nu. Jag inleder veckan med några kvällar och avslutar den med ett par nätter. Tack och lov för lite sovmorgon.

Så när man spenderar dagarna på jobbet, hinns det inte kikas så mycket på vad som finns för nyheter i butikerna till hemmet.

Minns att sist jag var på det stora köpcentrat, var det mycket påsksaker och pasteller framme. Vet inte om jag är så förtjust i det, det är ju en sån begränsad period som det passar in med knallgult och kycklingar.

I helgen som var spenderade maken och jag äntligen en dag i skidbacken. Synd bara att inte solen tittade fram som den sedan gjorde på söndagen.

Inga kommentarer: