fredag 30 augusti 2013

♥ Höstblommor!


Bild: Blomsterlandet

Är sugen på att börja höstplantera i de krukor och lådor vi har. Allt är ju finare än överblommade sommarväxter, så det går ju inte att misslyckas. Gillar kombinationen ovan. Enkelt och höstkänsla!

Det är bara att inse att hösten nu snart är här. För min del kommer hösten att innebära ännu mera jobb då jag kommer att gå upp i arbetstid eftersom jag har fått en ny tjänst. Spännande!

Våra små kommer att fylla år och vi har en del renoveringsprojekt som ska borde slutföras.

Vi får se hur det går med alla bitar. Just nu är det en förkyld liten tjej vi har, som vi försöker få det att ta det lite lugnt i hopp om att näsan ska sluta rinna. En på snudd till omöjlig uppgift om inte "Eeeeeeemil" är på tv förstås :)

torsdag 8 augusti 2013

♥ Renoveringssommar


Bild: Ellos

Så har sommarsemestern passerat förbi. Men än är inte sommaren slut även om det kommer att tillbringas desto fler timmar på jobbet nu än när man går hemma och "strosar".

Strosa har vi väl inte riktigt gjort på vår "småbarns- och renoveringssemester". Full fart mest hela tiden!

Vi har dock renoveringsmässigt hunnit med att tvätta fasaden på huset, rödfärgat fram- och halva baksidan, målat lekstugan utvändigt, målat fönstren på baksidan, bytt ut golv, pelare och vindskivor på farstukvist.

Jag startar upp på jobbet med tre nattpass. Så lägligt att regnet nu och ett tag framöver ska ösa ner så jag kan ta en välbehövligt vila innan nätterna som kommer.

Huset och dess något i stil med "hej-kom-och-hjälp-mig" inredning får vänta ett litet tag. Hur mycket man än städar och piffar så tar det max en minut så är alla kuddar nere på golvet eller leksakslådan(orna) uttömda mitt på golvet. 

Ja ja, kanske skulle köpa kuddfodralet ovan från Ellos?! I alle fall något som våra små har anammat!